zaterdag 8 maart 2014

Voorbereidingen voor seizoen 2014

Op dit moment beginnen de plannen voor 2014 nu definitief  vorm te krijgen. 
Ook in 2014 zal Renzo in de Open Wegrace Cup van start zal gaan, 
in de klasse NK SuperCup 600.
Het niveau in de NK SuperCup 600 zal dit seizoen nog hoger zijn als in 2013 aangezien meerdere ex-ONK coureurs zich ook hebben ingeschreven. 
Toch is de doelstelling is om zich regelmatig voor in het veld te laten zien.

We zijn best wel trots om te melden dat alle huidige sponsoren ook in 2014 partners willen zijn en daarmee mede zorgen voor de realisatie van Renzo's ambities. Daarnaast zijn er ook nieuwe begunstigers.
Ook dit jaar zullen de mannen van JJ Suspension het onderhoud en de afstelling van de Suzuki GSX-R600 voor hun rekening nemen. De motor wordt ook dit jaar ter beschikking gesteld door het Vetos Bouman Racing Team.
Het logo van Paul Meijering Metalen (sponsor van het eerste uur) zal dit jaar extra prominent op de motor prijken.

Voor de Facebook gebruikers heeft Renzo een eigen Facebookpagina geopend waar hij zijn laatste nieuwtjes en berichtjes over zijn raceactiviteiten plaatst. Dit is www.facebook.com/racingrenzo. Om zich optimaal voor te bereiden op het nieuwe race-seizoen traint Renzo van 10 t/m 14 maart op de Spaanse circuits van Barcelona en Valencia
Tijdens die trip kan hij gebruik maken van de faciliteiten van het team van Dutch Superbike rijder Peter Schalken.

Ook dit seizoen gaat Renzo, dankzij importeur Nerons Benelux, rijden met een helm van de Italiaanse helmfabrikant X-Lite.
X-Lite produceert helmen in het topsegment met Nolan Technology.


X-lite is de absolute top voor de sportieve rijder. Alle X-lite helmen zijn gefabriceerd van glasfiber of carbonfiber. Dat betekent dat zij lichter en comfortabeler zijn. Aan het binnenwerk van deze helmen is extreem veel aandacht besteed. Zij hebben dan ook het comfort van een “maatpak”.

De keuze is gevallen op het doorontwikkelde sportieve topmodel van X-Lite, 

de X-802R UC met een ultralichte helmschaal.

Voor zijn gehoorbescherming (vooral het windgeruis) gaat Renzo gebruik maken van oordopjes van Alpine Hearing Protection, de Nr.1 Earplug. Dit zijn speciaal aangemeten oordopjes, zg. otoplastieken. Op de Motorbeurs 2014 zijn deze al opgemeten. Alpine wil op deze wijze haar steentje bijdragen met het ondersteunen van jong talent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten