maandag 30 december 2013

Het raceseizoen zit er weer op voor de coureurs van het Vetos Bouman Racing Team.
Met een nieuwe motor, en voor Renzo daarnaast ook een nieuwe raceklasse, 
was het een spannend en uitdagend jaar.
Met goede resultaten werden doelstellingen behaald.



Om de sponsoren en supporters bij te praten, hen persoonlijk te bedanken voor de steun en support en om alvast vooruit te blikken naar 2014, werden zij samen met hun partner, of introducee, uitgenodigd op 28 december bij Autobedrijf Bouman in Meeuwen om het seizoen feestelijk af te sluiten.


Dankzij de gastvrijheid van Marc Bouman en zijn echtgenote in hun bedrijfsgebouw, en de goede verzorging van de inwendige mens door Renzo's moeder Henny, was het een geslaagde en gezellige middag. Niet iedereen kon er bij zijn, maar de aanwezigen kregen een goed beeld hoe Renzo en het Vetos Bouman Racing Team als team in 2013 hebben gepresteerd en op welke wijze dat tot stand is gekomen.
De Suzuki en Yamaha stonden gebroederlijk naast elkaar en er werd met een beamer op de wand een film vertoond met videobeelden van de races en trainingen die Renzo heeft gereden in de OW Cup.


Renzo had een keurige presentatie voorbereid waarin hij het raceseizoen 2013 samenvatte en de mensen van Vetos Bouman en JJ Suspension bedankte voor hun vele werk.
En uiteraard werden de sponsoren en supporters bedankt voor hun onontbeerlijke steun, waarvan we hopen dat zij ook in 2014 samen met Renzo weer een volgende stap vooruit willen zetten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten