maandag 25 februari 2019

Samenwerking Renzo en Rent A SuperBike Team

Het is een tijdje stil geweest over de raceplannen voor 2019. Maar we hebben niet stil gezeten. We zijn verheugd te kunnen melden dat Renzo voor het raceseizoen 2019 in het ONK Supercup 1000 ondersteund zal worden door RENT A SUPERBIKE TEAM. 


In 2018 werd duidelijk dat de potentie er is bij Renzo. Maar om die potentie meer kans te geven zich verder te ontwikkelen was het wenselijk om de organisatie rondom Renzo naar een hoger niveau te brengen om in deze competitieve klasse tot een optimaal resultaat te komen. Doordat RR Motorsports Renzo graag wilde betrekken bij hun nieuwe Rent A SuperBike Team waren we al snel in gesprek. Door de uitgebreide technische ondersteuning op het circuit die zij verzorgen kan Renzo zich nog meer richten op het verbeteren van zijn prestaties. 
Renzo en zijn team, het Rent A SuperBike Team en de rest van de betrokkenen hebben veel vertrouwen in het nieuwe project en zitten vol ambitie om dit te laten slagen. Veel dank gaat uit naar alle bestaande sponsoren van Renzo die er voor gezorgd hebben dat deelname aan dit project realiseerbaar is.

Klik op de volgende link voor het gehele persbericht op Racesport.nl
https://www.racesport.nl/ow-cup/van-emmerik-met-rent-a-superbike-team-in-onk-supercup-1000/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten