dinsdag 9 oktober 2018

Tijdschema OW Cuprace 13 oktober

Na de onfortuinlijke crash in Dijon-Prenois, en de daardoor gedwongen afwezigheid bij de daaropvolgende wedstrijden, is de BMW S 1000 RR weer bijna race-klaar om op de Dunlop banden deel te nemen aan de aankomende ONK SuperCup 1000 races die zaterdag 13 oktober op het TT-circuit Assen op het programma staan.

Op vrijdag 13 oktober zal Renzo tijdens een CRT-circuitdag sinds ruim twee maanden weer zijn eerst meters maken op het circuit en kunnen testen of alles weer naar behoren werkt.

Veel dank gaat weer uit naar John Broeren van jebe service die samen met Renzo veel tijd heeft besteed om de BMW technisch weer in orde te maken.
Mede dankzij de onderdelen van RR Motorsports.
Tractive Suspension wordt bedankt voor het controleren en repareren van de voorvork en schokbreker. Ook dank aan Hyperpro specialist Paul Klop voor de verzorging van een Hyperpro stuurdemper die voor de BMW is aangepast.
Complimenten voor Renzo die veel moeite heeft gedaan om waar mogelijk onderdelen te laten repareren om op de kosten te kunnen besparen. Dit geldt ook voor de laatste opbouwfase van de motorfiets die Renzo geheel zelf heeft uitgevoerd.

Tijdens het laatste OW Cup evenement van 2018 rijdt de ONK SuperCup 1000 klasse één kwalificatie en twee wedstrijden. Voor tijden zie schema.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten